SCHEEPSBOUW

Scheepsisolatie

Isopur past zijn naadloze isolatiesystemen toe in de scheeps- en jachtbouw, bij onderhoud van schepen, vullen van drijflichamen en koel/vriesruimten. Aan isolatie wordt deze sector zware eisen gesteld, denk ondermeer aan duurzaamheid, temperatuurschommelingen, vochtinwerking, koudebruggen enz. Isopur heeft een ruime expertise op het gebied van scheepsisolatie, welke wordt gestaafd door een indrukwekkende lijst referenties. Wij bieden u een 100% naadloze polyurethaan isolatie oplossing voor elke situatie.

 

Materiaal en verwerking

Isopur brengt het polyurethaanschuim door middel van sprayen direct aan op het te isoleren object. Het materiaal vormt een continue egale laag zonder naden, kieren of gaten waar isolatie zonder warmte- en/of koude bruggen ontstaat. De naadloze schuimlaag is de ideale oplossing voor oppervlakken met de meest uiteenlopende vormen, aangezien het zich naadloos aan de ondergrond aanpast.

Door de gesloten celstructuur is polyurethaanschuim waterbestendig en dient tegelijkertijd als afdichting tegen weers- en temperatuurinvloeden. Tevens is het polyurethaanschuim bestand tegen zwakke zuren en basen,oliën vetten en benzine, omdat het polyurethaanschuim droog wordt aangebracht, is roestvorming uitgesloten.