BEWAARPLAATSEN

Bewaarplaatsen

Aardappelen, uien, groente, fruit dienen op een perfecte manier bewaard te worden. De producten zijn erg gevoelig voor temperatuurschommelingen, en dus zijn de te stellen eisen t.a.v. de bewaring bijzonder hoog, waarbij speciaal isolatie en ventilatie een kritische rol spelen. Polyurethaan isolatie is hiervoor de geschikte oplossing!

Isopur brengt het polyurethaanschuim door middel van sprayen direct aan op het te isoleren object. Het materiaal vormt een continue egale laag zonder naden, kieren of gaten waar isolatie zonder warmte- en/of koude bruggen ontstaat. De naadloze schuimlaag is de ideale oplossing voor oppervlakken met de meest uiteenlopende vormen, aangezien het zich naadloos aan de ondergrond aanpast. Door de gesloten celstructuur is polyurethaanschuim waterbestendig en dient tegelijkertijd als afdichting tegen weers- en temperatuurinvloeden.

Tevens is het polyurethaanschuim bestand tegen zwakke zuren en basen,oliën vetten en benzine, omdat het polyurethaanschuim droog wordt aangebracht, is roestvorming uitgesloten.