OPSLAG

Opslagisolatie

Voor veel producten en goederen is een goede klimaatbeheersing van groot belang, temperatuur kan hier een belangrijk item bij zijn. Vriezen en maar ook hoge temperaturen kunnen een schadelijke inwerking hebben. Bij bijv. zoutopslag, meubelen, papier etc.

Kan condensatie een bron van ergernis zijn. Het belang van goede isolatie is dus groot, daarnaast is een geïsoleerde loods/ koelcel. Breder inzetbaar, een de isolatie heeft een hoge toegevoegde waarde bij gebruik. Levensduur. Isopur brengt het polyurethaanschuim door middel van sprayen direct aan op het te isoleren object. Het materiaal vormt een continue egale laag zonder naden, kieren of gaten waar isolatie zonder warmte- en/of koude bruggen ontstaat. De naadloze schuimlaag is de ideale oplossing voor oppervlakken met de meest uiteenlopende vormen, aangezien het zich naadloos aan de ondergrond aanpast.Door de gesloten celstructuur is polyurethaanschuim waterbestendig en dient tegelijkertijd als afdichting tegen weers- en temperatuurinvloeden.

Tevens is het polyurethaanschuim bestand tegen zwakke zuren en basen,oliën vetten en benzine, omdat het polyurethaanschuim droog wordt aangebracht, is roestvorming uitgesloten.