DAK EN GEVEL ISOLATIE

Dak en gevel isolatie

Polyurethaanschuim kan gemakkelijk en effectief worden aangebracht tegen de binnenzijde van daken en wanden. De naadloze schuimlaag volgt alle contouren van het oppervlak en hecht op alle materialen en ondergronden. De polyurethaan beschermt tegen kou, hitte, vocht en tocht. Het is de perfecte isolatie.

 

Dakisolatie:

Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenzijde van daken kunt u laten isoleren. Het isolatieschuim wordt zowel bij bestaande als nieuwe daken toegepast. Om een schadelijke inwerking van zon, wind en regen te voorkomen, brengen wij indien gewenst een beschermende coating op het polyurethaanschuim aan.

 

Wandisolatie of gevelisolatie:

De isolatielaag wordt direct tegen de buitenkant van het binnenspouwblad aangebracht. Het purschuim hecht gemakkelijk op elke ondergrond en volgt nauwkeurig alle contouren van, in dit geval, de gevel. Koudebruggen en het zogenaamde schoorsteeneffect krijgen hierdoor geen kans.

 

Eigenschappen dak- en wand isolatie

Polyurethaan is een tweecomponenten isolatieschuim. Het is een CFK-vrij en daarom milieuvriendelijk product. Het wordt geheel naadloos aangebracht volgens de zogenaamde spraytechniek en volgt moeiteloos de contouren van het te isoleren oppervlak. Het polyurethaanschuim hecht zich op vrijwel alle materialen zoals hout, steen, aluminium of kunststof. grote, kleine of moeilijk bereikbare oppervlakken; horizontaal, verticaal of ‘overhead’: al binnen enkele minuten is het polyurethaan volledig uitgehard. Het geïsoleerde oppervlak kan dus snel daarna worden bewerkt of belopen. Polyurethaan is bestand tegen zwakke zuren en basen, oliën, vetten en benzine. Omdat het polyurethaanschuim droog wordt aangebracht, is roestvorming uitgesloten.