VLOERISOLATIE

Polyurethaan vloerisolatie wordt dagelijks door Isopur uitgevoerd.

Het polyurethaanschuim wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane grondvloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten. Het resultaat is een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en het klimaat in de woning. Erger dan kou en warmte, is vocht. Het dringt overal door en beïnvloedt niet alleen het comfort, maar ook de constructie. Vocht is daarmee niet alleen een bedreiging voor woningen en bedrijfspanden, maar ook voor hygiëne en gezondheid. Polyurethaan is een tweecomponenten gespoten hardschuimsysteem dat uit meer dan 90% gesloten cellen bestaat, dus geen capillaire werking. Het is een CFK-vrij en dus milieuvriendelijk product: het tast de ozonlaag niet aan!

 

Eigenschappen Isopur Vloerisolatie

Droge, goed geïsoleerde vloeren, geen koudebruggen. Zeer hoge isolatiewaarde; voor koude, warmte, vocht, gassen en dergelijke. Geen vochttransport bij naden en openingen, door waterdampdiffusie of door capillaire werking. Waterdampremmend. Na polyurethaan vloerisolatie blijft ventilatie van de kruipruimte gewaarborgd. De werking blijft uitstekend, ook op lange termijn en bij extreme buitencondities, hoog grondwaterpijl en sterk wisselende temperaturen. Gezonde woningen met een aanvaardbaar

vochtgehalte in de woning. Polyurethaan dicht de vloer naadloos af, in tegenstelling tot systemen die de bodem afdekken.

Heeft u nog vragen over vloerisolatie, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan gerust contact met ons op.